Glas Javnosti

VLASNICI POLOVNIH AUTOMOBILA OBRATITE PAŽNJU: Kako proveriti KILOMETRAŽU i sprečiti da vas prodavci PREVARE!

Automobili
Autor: Glas javnosti

Imati polovni automobil znači imati i dosta problema dok ga vozite a polovnjaka u Srbiji je veliki broj i kako stvari stoje tako će biti i u u buduće.

Ono što najćešće brine vlasnike polovnih vozila jeste kilometraža, odnosno nemogućnost da se utvrdi koliko je auto prešao.

To koriste prodavci polovanjaka da povećaju cene vozila jer je velika razlika u ceni automobila koji je na primer prešao 150 hiljada kilometara od onog sa pređenih 300 hijada.

Prema određenim procenama više od 30 odsto polovnih vozila na tržištu Srbije zauzimaju automobili sa promenjenom kilometražom.

NE PROPUSTITE

 

Da ne biste bili žrtve gramzivih prodavaca a i da biste stekli pravu sliku u polovni auto koji kupujete, postoji nekoliko načina da se utvrdi tealna brojka pređenih kilometara vozila.

Na prvom mestu bi trebalo proveriti servisnu knjiga automobila gde je vođena evidencija pređene kilometraže ali i popravki.

Ukoliko je vozilo relativno novijeg godišta biće vam lakše utvrditi pređenu kilometražu.

Svakako da ne možete računati da ćete imati broj pređenih kilometara vozila tačan u svaku brojku ali ćete dobiti najpribližniju vrednost.

A to je ipak nešto što štedi vaš novac i ne dozvoljava prevaru trgovaca nad kupcima polovnjaka.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP