Glas Javnosti

Lagani i hrskavi brusketi po italijanskom receptu

Hrana
Autor: Glas javnosti

Iskoristite stari hleb na pravi način. Umesto da ga bacite, napravite bruskete. Ostaje vam samo da uživate u ovim hrskavim zalogajčićima.

Potrebno je:

1. stari hleb (najbolje francuski ili baget)


2. maslinovo ulje,

3. nekoliko listova svežeg bosiljka,

4. beli luk,


5. so

6. biber 

Priprema


Rernu zagrejte na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške.Poređajte hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i pecite ga 10 minuta. Za to vreme pripremite ostale sastojke za bruskete.Prvo oljuštite nekoliko čena belog luka. Vruć,prepečen hleb natrljajte belim lukom (Celim čenom luka premažite površinu hleba). Pobiberite i posolite. Pospite listovima bosiljka, pa prelijte sa nekoliko kapi maslinovog ulja.


Glas javnosti/A03S



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR