Glas Javnosti

TOMO ZORIĆ NIJE PRIMLJEN U ADVOKATSKU KOMORU: Ocenili da je NEDOSTOJAN!

Politika
Autor: Glas javnosti

Bivši sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić, koji je pre nekoliko meseci podneo ostavku na tu funkciju nakon što je viđen u društvu mladića koji je privođen u sklopu akcije hapšenja saradnika Veljka Belivuka, odbijen je za upis u imenik advokata Advokatske komore Beograda.

Novi Upravni odbor, na čelu sa predsednikom Momirom Bulatovićem, odbio je zahtev za upis Zorića. Podsetimo Zorić se pre nekoliko meseci našao u žiži pažnje javnosti, nakon što je zatečen u društvu sa mladićem koji je dovođen u vezu s klanom Veljka Belivuka.

Dana 5. februara priveden je i navijač Partizana Miloš Đukanović i to u društvu Zoriće i Milice Ljubičić, zamenice tužioca Drugog osnovnog tužilaštva. Zorić je za Nova.rs tada rekao da se sa mladićem našao kako bi preuzeo račune i kiriju.

- Tačno je, našli smo se u restoranu „Vetrenjača“ u Pančevu, reč o mladiću koji oko šest meseci iznajmljuje stan, a koji je u vlasništvu moje majke. Moja saradnica i ja smo se danas našli sa njim, kako bih ja preuzeo račune i kiriju od njega. Ne znam čime se bavi, niti o čemu se radi, reč o mladiću fudbaleru. Ostalo zaista ne znam - rekao je Zorić.

Privedeni Đukanović je pušten dva sata nakon saslušanja na slobodu, a sutradan je na informativnom razgovoru u policiji bio i Zorić.

Ipak, Zorić je, nakon što je prošao poligraf, podneo ostavku iz moralnih razloga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Lale u 11.11.2021 08:17:04 h
     0 

Sta je sa Milicom Ljubicic, zamenicom javnog tuzioca Malo je poznato da je ona rodjena setra,starlete, Jece Lj. poznatoj po najbizarnijem selfiju, pored umiruceg oca, koju je nesebicno podrzala u sudskom sporu protiv novina koje su objavile tu vest, objasnjavajuci da otac nije bio mrtav, vec na samrti, trazeci odstetu. Morbidno je sinonim za ovu zenu.