Glas Javnosti

U VEZI SA 43 GODINE MLAĐOM! Era Ojdanić odgovorio na prozivke

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevača isprozivali, on odmah reagovao

Era Ojdanić je mnoge šokirao kada je priznao da je njegova izabranica 43 godine mlađa od njega, a sad je još jednom istakao da mu razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.

"Da li vi znate koliko je žena Čarli Čaplina bila mlađa od njega? Četrdeset godina. Pa što ne bi bila moja mlađa? Da ove moje godine podelimo na pola, to je prava ljubav, to je energija, to je život, to je mladost. Ništa mi nije teško i ništa me ne mrzi. Ako treba sad da idem peške, ići ću", rekao je i dodao:


"Kad mi neko kaže Ero, ti samo napadaš ove mlade cure, i tako dalje, ja samo kažem: Ne napadam ja njih, ja se od njih branim" .

Era je poznat kao džentlmen i o ženama govori sa puno ljubavi.

"Svaka žena je lepa na svoj način i svaka ima nešto što se zove ženstvenost, lepota. Da li priča, da li faca, da li frizura, da li lepe usne, fine štikle i tako dalje. Znači mora da poseduje nešto na njoj što je super", rekao je pevač.

On je istakao da je bio ženskaroš, ali da je od svih žena najviše voleo Ljupku koja ga je najbolje razumela.


"Istina živa. Ona je bila takva lafica, shvatila je na vreme kakav je moj posao. Bila je harmonikašica kad sam je oženio i znala je moj posao, da moram da budem izložen lepim ženama i devojkama, ljudima koji vole muziku i koji vole da popiju, ali je bila sigurna da je nikad ne bih izneverio i ostavio. Prevario sam je hiljadu puta, ali nikad izneverio", rekao je Ojdanić.

Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR