Glas Javnosti

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU DANIJA ALVEŠA: Evo koji fudbaler je platio MILION EVRA za njegovu slobodu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Porodica Nejmar se praktično ogradila od Danija Alveša i odbila je da plati milion evra za njegov izlazak iz zatvora na uslovnu slobodu

Brazilac je dobio podršku sa druge strane.

Sud je prihvatio predlog odbrane, odnosno advokatice legendarnog fudbalera, jednog od najtrofejnijih ikada, da posle nešto više od godinu dana koliko je proveo u pritvoru, Alveš bude pušten na uslovnu slobodu.

Pored zatvorske kazne u trajanju od 4,5 godine, Brazilcu je naloženo da plati 150.000 evra žrtvi, odnosno devojci koju je silovao u noćnom klubu u Barseloni.

Tokom suđenja, Alveš je imao finansijsku podršku Nejmara i njegove porodice, a kada se pojavila informacija da je za njegov izlazak potrebno da se plati kaucija od milion evra, mnogi su verovali da će upravo Nejmarovi izaći u susret desnom beku.

Međutim, Nejmarov otac se oglasio i poručio da njegova porodica ne želi da pomogne nakon što je Alveš proglašen krivim i osuđen.

Pare su ipak skupljene, a inostrani mediji sada otkrivaju ko je izašao u susret nekadašnjem fudbaleru Sevilje, Barselone, Juventusa, Pari Sen Žermena...

U pitanju je Memfis Depaj, reprezentativac Holandije koji je sa Alvešom igrao u Barseloni.

Dani Alveš je u ponedeljak 25. marta napustio zatvor u Barseloni.


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR