Glas Javnosti

PREOKRET: Dani Alves ipak ostaje u zatvoru! Nejmar ga se odrekao!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dogodio se novi preokret u slučaju Danija Alveša i njegovog boravka u zatvoru.

Gotovo na svakodnevnom nivou se pojavljuju informacije koje glasno odjeknu širom sveta, odnosno svuda gde pomno prate situaciju legendarnog fudbalera.

Podsetimo, Alveš je osuđen na 4,5 godina zatvora, a nedavno se pojavila mogućnost da, pošto je proveo blizu godinu i po dana u pritvoru, bude pušten na uslovnu slobodu. Sud je to prihvatio, a fudbaler bi na slobodu mogao da izađe ako plati kauciju u visini od milion evra.

Inostrani mediji preneli su da bi novac trebalo da uplati Alvešov prijatelj, Nejmar, ali iz Nejmarove porodice je otkriveno da se to neće dogoditi.



- Za nas, za moju porodicu, ovo pitanje je završeno. Tačka. Sa presudom španskog Suda za njegovu osudu, postoje spekulacije i pokušaj da se moje ime i ime mog sina povežu sa stvari koja nam više nije na dohvat ruke - poručio je Nejmarov otac koji je dodao i da Alveš može da potraži odgovor za svoje probleme u svojoj porodici.

Porodica Nejmar je pomogla proslavljenom fudbaleru tokom suđenja, a nakon što je Alveš postao osuđeni silovatelj, više ne žele da mu izađu u susret.


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR