Glas Javnosti

Navike koje mogu da budu uzrok problema u braku ili vezi

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Nekoliko ključnih navika može značajno uticati na odnos dvoje ljudi u braku, a vremenom ih treba regulisati i svesti na najmanju moguću meru. Neka ponašanja podsećaju na ponašanje dece u vrtiću.

Male svakodnevne navike mogu da unište brak i vezu, a to je način komunikacije koji je svojstven svima. Lako je opustiti se i zaboraviti da poštujete partnera.

Ostavljanje stvari svuda za sobom

Da se ​​razumemo, neki od nas su neuredniji od drugih. Ako znamo da našeg supružnika izluđuju mokri peškiri na podu kupatila ili druge navike koje izluđuju urednije ljude, odbijanje promene ima za posledicu stvaranje besa i osećaja distance.


Upadanje u reč

Jedna studija ističe da je ovo čak ekvivalentno ispoljavanju moći i da zapravo šteti intimnosti.

Razgovarajte nekoliko puta nedeljno o ​​stvarima koje vas muče.

Takođe možete podesiti vreme na telefonu na pet minuta, pustite da svako od vas priča toliko dugo bez da ga drugi prekida ili upada u reč.

Zajedljivost

Ne treba stalno da upozoravamo da neko radi nešto na naš način, ali saradnja je važna, ali i da nas osvesti o onim stvarima koje nam ne odgovaraju kako bismo ih popravili i uspešno nastavili vezu.

Prevrtanje očima

Prevrtanje očima je takođe deo načina nepoštovanja partnera. Neka partner upozori drugog partnera kada se to dogodi, mnogi nisu ni svesni da to rade.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR