Glas Javnosti

UBISTVO ZBOG ZARADE: META ORGANIZOVANOG KRIMINALA MILENA MIJAILOVIĆ PRONAĐENA MRTVA!

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Milena Mijailović, žena koju sam 10. januara štitio stojeći 10 sati na minus 5 stepeni u cilju sprečavanja bespravnog izbacivanja na ulicu pronađena je mrtva u svom kućerku!

Bez obzira šta bude istraga utvrdila, nju je ubio organizovani kriminal koji ju je razvlastio od svoje imovine, izbrisao iz katastra i svih geodetskih dokumenata!

Razlog kidisanja na nju i njenu imovinu bili su planovi organizovanog kriminala da na tom mestu gradi stambeni blok spajanjem 4 parcele.

Bio sam sa Milenom na saslušanju u policiji prošlog leta kao podrška i svedok i čuo sam kakvoj je torturi bila izložena poslednjih godina od strane organizovanog kriminala na čelu sa bivšim predsednikom opštine Savski venac o čijem kriminalu se pišu romani.

Javno tužilaštvo, na čiji zahtev je Milena bila saslušana, do danas, posle više od 8 meseci nije niti prstom mrdnulo da je zaštiti ili procesuira nosioce organizovanog kriminala.

Milenina smrt je poslednja kap strpljenja naroda, jer više nema mesta trpljenju terora organizovanog kriminala, na šta upozoravam nosioce pravosudnih organa i vlasti.

Njihov učinak i dela neće biti zaboravljeni!

Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada

(Mišljenja i stavovi u kategoriji "LIČNI STAV" nisu nužno stavovi redakcije GLAS JAVNOSTI)

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR