Glas Javnosti

VEROVANJA: Neke od stvari iz doma dozivaju duhove, druge prave dugove

Život
Autor: Glas javnosti

Privucite samo dobre stvari u svoj život

Sve oko nas nosi neku energiju, a poznato je i da prema feng šuiju raspored stvari u kući igra veoma važnu ulogu u tome kako će se vaš život odvijati i sa kakvom energijom ćete živeti.

Nekada toga nismo ni svesni, pa sami blokiramo svoju energiju, kočimo napredak i blagostanje. Zato je izuzetno važno da uklonimo stvari koje blokiraju energiju i privučemo samo sreću i dobrobit u naš život.

Postoje neke stvari koje su prema feng šuiju loše, pa ako imate neku od njih, odmah je se otarasite jer privlače ogromne dugove i siromaštvo.


Kaktus

Kaktus je veoma nezahtevna biljka i zato je popularan za kućne uslove. Poslednjih godina je kaktus postao veoma popularan i skoro svaka kuća ga ima. Međutim, prema feng šuji pravilima, nijedna biljka koja ima bodlje ne treba da bude u kući, osim ruže.

Slomljen sat

Veruje se da u kući ništa ne bi trebalo da bude slomljeno ili oštećeno, a posebno ne sat jer najavljuje loše događaje u budućnosti.

Ljuljaška

Drevno verovanje kaže da prazna ljuljaška ili stolica za ljuljanje otvara vrata zlim duhovima da se u nju smeste i naštete ukućanima. Šta god da imate od ovih stvari, popunite ih nekim predmetima.

Stari kalendar

Mnogi zaborave da bace stari kalendar, ali to nikako nije dobro jer privlači nesreću u vaš život.

Nered i prljavština

U neredu se teško snalazimo i organizujemo, a prljavština je štetna po naše zdravlje. Zato nije slučajno verovanje koje kaže - da bi pozitivna energija ulazila u vaš dom, potrebno je da bude uredan i čist. Nered stvara finansijske blokade i dugove zbog zarobljene energije. Prljav frižider donosi dugove, a prljava rerna dugotrajne finansijske probleme.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR