Glas Javnosti

Teya Dora rođendan proslavlja u Švedskoj: Evo koliko je godina napunila

Zabava
Autor: Glas javnosti

Naša predstavnica na Evroviziji danas slavi rođendan u Malmeu!

Talentovana pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, danas puni 32 godine. Ova informacija iznenadiće mnoge koji nisu njeni fanovi, jer Teya Dora izgleda mnoge mlađe, pa ljudi često pomisle da ima oko dvadeset godina. 

Inače, Teya Dora se trenutno nalazi u Malmeu, gde će predstavljati našu zemlju na ovogodišnjoj "Evroviziji". Ona će se predstaviti u prvom polufinalu sa pesmom "Ramonda". U Švedskoj će, pored rođendana, proslaviti i Vaskrs.

Pre nekoliko dana u zgradi Radio-televizije Srbije bio je organizovan ispraćaj za Teya Doru.

- I kada sam bila mala nije mi bilo lako jer sam ih provodila u Americi - ispričala je Teya Dora, pa otkrila kako gleda na poređanja sa prošlogodišnjom evrovizijskom pobednicom Lorin:


- Mnogi su me upoređivali sa Lorin, baš zbog mokre kose kakvu sam imala na "Pesmi za Evroviziju", ali muzički mi nemamo nikakve veze - ispričala je Teya Dora.

Teya Doru je tada ispratio i naš prošlogodišnji predstavnik Luk Blek, koji joj je predao srpsku zastavu.

- Dosta sam naučio iz svojih grešaka, drago mi je da mogu da ih podelim sa nekim ko je sličan meni po senzibilitetu - priznao je Luk Blek, pa dodao:

- Ovo je scena koja menja život, pet godina pre PZE nisam nastupao, Srbija i svet su videli kako neko postaje hrabriji na sceni, to mi je dalo vetar u leđa, ne mogu biti zahvalniji.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR