Glas Javnosti

LEKAR SAVETUJE: Ovako ćete oterati koronu

Zdravlje
Autor: Глас јавности

Otorinolarigolog sam 42 godine i znam šta govorim, kaže doktor

Dr. Jure Burić, prvi župan Županije Dubrovačko-neretvanske, bivši saborski predstavnik uputio je pismo ministru zdravstva RH Viliju Berošu u vezi koronavirusa.

Pismo pod naslovom “Poštovani gospodine Ministre, zašto me ne poslušate” sadrži korisne informacije koje vas sem malo vremena ne koštaju ništa:

Kruže kojekakve preporuke o ispiranju usta toplom vodom sa soli i jabukovim sirćetom, a ne želite poslušati moj savjet da se barem tri puta dnevno inhalirate nad vrelom vodenom parom u koju ste stavili šaku morske soli i šaku običnog vrijeska koji čak nije toliko nii bitan. Uz to dodajem i 7-8 kapi eteričnog ulja slatkog pelina koje sam sam proizveo, a koji isto tako nije toliko bitan.

Bitna je temperatura, vlažnost i prisustvo u respiratornom traktu. Tako će te “oterati“ koronu i iz usta i iz nosa i svih disajnih puteva, pa i oka. Nikako da vam dokžem  da je ovo spasonosna metoda zastite od korone. Ljudi su kući, a mogu izgubiti sat vremena dnevno na inhalacije, a cena je ništavna  (osim šake morske soli).

Otorinolarigolog sam već punih četrdeset i dve godine i znam dobro što govorim. Molim Vas poslušajte me. Nije mi do reklame. Moje ime ne morate ni spomenuti, ali objavite kako bi se ljudima pomoglo.

 

(Izvor: zdravljeipriroda.com/Večernji list)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR