Glas Javnosti

ЗАРАДИТЕ ПЛАТУ ОД КУЋЕ: ЕВО КОЈЕ СВЕ ПОСЛОВЕ МОЖЕТЕ РАДИТИ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА И ОСТВАРИТИ ПРИСТОЈНУ ЗАРАДУ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ О.Т. / од 04.02.2016.

Рад преко интернета је у свету одавно заживео, док су у нашој земљи људи још увек сумњичави и резервисани када је овај вид зарађивања новца у питању.

Сигурно сте и ви све чешће у прилици да чујете за овај вид зарађивања новца чиме људи широм света обезбеђују себи средства за живот.

Предности рада преко интернета су бројне, попут рада од куће, подесивог радног времена, широког избора релативно једноставних послова итд.

Најбитније је да се добро распитате и да испробате различите послове како бисте изабрали онај који вам највише одговара. Увек можете да комбинујете различите послове и послодавце, да радите пола радног времена или да радите више када вам је потребно више новца.

1. Кликтање на рекламе

Можда није наисплативија варијанта, али је најједноставнији посао који свако може да обавља, а зарада је веома пристојна. Можете да зарадите између 200 и 400 долара месечно за сат-два посла дневно рада на регистрованим сајтовима.

Потребно је да отворите налог на неком провереном ПТЦ сајту, да се свакодневно логујете на свој налог и да кликћете на све рекламе.

Као најбољи сајтови за овај вид посла, према препорукама оних који се тиме баве, пренетих на сајту МаниКонекшн издвајају се:

– ЦлиџСенсе,

– ИнбоџДоллар,

– Траффиц Монссон.

2. Онлајн уношење “Цаптцха” текста

Ово је још један једноставан начин за зараду који не захтева пуно труда. Поента је да укуцате текст са слике који има до 10 карактера. Ако радите четири сата дневно, можете да зарадите и до 400 долара месечно.

Пробајте један од ових сајтова и почните одмах да зарађујете новац.

– МегаТyперс,

– ПроТyперс,

– Цаптцха2Цасх.

3. Онлајн посао из Гугла

Посао преко програма “Гоогле АдСенсе” је једна од најпопуларнијих опција за зараду новца преко интернета. Људи који зарађују новац на овај начин могу да зараде 250 долара и више за пола радног времена, а више од 500 долара за пуно радно време.

Све о овом начину рада преко интернета можете наћи на званичном сајту Гоогле Адсенсе.

4. Попуњавање онлајн анкета

Сјајан начин за зараду новца за све они који желе једноставан посао где ће имати прилику да зараде додатни приход за свега два до три сата дневно. Постоји велики број сајтова који нуде овај вид зараде без улагања. Издвајамо за вас три најпопуларнија.

– ИнбоџДолларс,

– СурвеyХеад,

– СурвеyСаввy.

5. Зарадите новац на Јутјубу

Ово је популаран начин зарађивања новца и они који су упућени, тврде да су довољна два корака:

– прикључите се програму партнера, тако што ћете на свом налогу изабрати опцију монетизација,

– снимите и поделите снимке који ће се људима свидети.

6. Будите онлајн асистент

Уколико вам је организација јача страна, можете да нађете добре прилике за интересантан и изазован посао на интернету. Многим људима је потребна помоћ око организације календара, уношења података, заказивања састанака, преписке и сл. То је ваша прилика да додатно зарадите.

– Аехелп,

– Зиртуал.

7. Преводите документа од куће

Уколико добро владате неким страним језиком, можете лепо да зарадите преводећи документа у удобности свог дома. Доста се траже Шпански, Француски и Кинески, али што је чуднији језик, то је боља могућност за зараду.

– Генго,

– Вербализеит.

8. Јављајте се на телефон

Уколико добро владате неким језиком, љубазни сте и смирени, можете да се јављате на телефон од своје куће, а посебно ћете имати успеха ако сте расположени да радите ван уобичајеног радног времена.

– Индеед,

– Симплy хиред,

– ЦареерБуилдер.

9. Онлајн тутор или учитељ

Већина родитеља у иностранству преферира ову опцију за додатно образовање деце. Уколико сматрате да бисте могли да радите овакав посао, знајте да ће вам већина сајтова тражити диплому факултета и неко искуство.

Они који имају искуства препоручују сајт Тутор.

10. Понудите своје знање

Уколико имате неку посебну област стручности, на пример ако добро баратате речима, умете да креирате вебсајт, бавите се дизајном и сл. можете да нађете различите прилике да та знања примените. Наводимо још неколико сајтова са могућностима за посао преко интернета где бисте могли да искористите своје знање.

– Еланце,

– Гуру,

– Беханце,

– Бацкдоорјобс,

– Флеџпрофессионалсллц,

– Флеџјобс.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ О.Т. / од 04.02.2016.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR