Glas Javnosti

УПАЛА ЈОЈ КАШИКА У МЕД; НАШЛА СПОНЗОРА КОЈИ ЈОЈ ПЛАЋА 1000 ДОЛАРА ДА ОДЕ СА ЊИМ НА КАФУ И НЕ ОЧЕКУЈЕ ОД ЊЕ НИШТА ВИШЕ ЗАУЗВРАТ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 22.09.2018.

Како је живот скуп неки људи проналазе нове начине да зараде за живот.

Све више младих жена проналази старије имућне мушкарце који могу да им приуште луксуз о коме сањају.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D. (@deanski_) on

Jедна од њих је и Џема, девојка која има 19 година, док њен спонзор има 38 и обасипа је скупим поклонима и даје јој 1.000 долара месечно у новцу. Заузврат, она се састаје са њим једном месечно и повремено се чују телефоном.

- Његов посао је везан за путовања па наша веза опстаје преко телефона. Ми никада нисмо били интимни, рекла је она.

Када је он посети они иду на кафу или ручак или је он води у шопинг. Тада јој он купује све што пожели: скупу одећу, обућу, накит и торбе.

- У почетку ми је било веома тешко да прихватим поклоне. Терао ме је да му пошаљем листу жеља па да ме он изненади са пар ствари које би ми купио са те листе, рекла је Џема.

Она студира архитектуру, а каже да јој он шаље сваког месеца 1.000 долара како би имала новца до њиховог поновног сусрета. Она има велику страст према моди и доброј храни па јој овај договор одговара. За њену везу каже да није у питању послован пратња и проституција. Свог спонзора упознаал је преко познатог сајта за спонзоруше, али више није активан члан јер има свог спонзора.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 22.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR