Glas Javnosti

СТРАХ И ТАМА: ОВИМ РЕЧИМА ОПИСУЈЕ ПАКАО ЧОВЕК КОЈИ ТВРДИ ДА ЈЕ ИСКУСИО СМРТ; ТВРДИ ДА ЈЕ ВИДЕО И РАЈ И ВРАТИО СЕ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ 24сата.хр/ од 04.10.2018.

Лоше душе улазе дубље у ту таму. То место нема светла и на том месту знате да сте дошли у пакао и да ћете тамо бити читаву вечност. Тама вас оставља у застрашујућој парализи, тврди мушкарац који је умро и вратио се.

И док се многи људи питају шта се то догађа после смрти, нестајемо ли или живимо у неком паралелном свету, један мушкарац каже да је сазнао одговор на та питања.

Он се дословце вратио из мртвих након што се утопио пре отприлике две и по године. Када су га спасиоци извукли, није давао знакове живота. Док су га оживљавали, он је путовао неким другим светом.

Каже како је видео живот после смрти и шта се догађа са добрим, а шта са лошим људима. Описао је своје искуство, али одлучио је да остане анониман.

Ово је његово искуство:

– Дато ми је знање о томе где иду добре душе, а где су послате лоше. Када умрете, знаћете да сте мртви јер ће вам се догодити једна од две ствари – или ћете проћи кроз нешто што изгледа као тунел светлости или ћете се наћи на месту ге нема ничега осим страха и таме.

Лоше душе улазе дубље у ту таму (звучи застрашујуће). То место нема светла и на том месту знате да сте дошли у пакао и да ћете тамо бити читаву вечност. Тама вас оставља у застрашујућој парализи, и не можете видети ништа осим велике тамне празнине пакленог свемира без звезда, без светла, без ичега. Нема чак ни мисли. Не бих желео ни да мој најгори непријатељ тамо заврши.

А што се тиче тунела, то заправо није тунел. Споља изгледа попут ужареног ужета које се полако окреће у свемиру и осветљава добре душе које су унутра и иду на боље место. Био сам јако срећан што сам видео нешто тако невероватно.

Сумњају да је халуцинирао
Постоје људи који верују у живот после смрти и они којима је то тотална небулоза. Противници те теорије тврде да људи заправо халуцинирају када им мозак остане без кисеоника, посебно у случајевима утапања.

Ипак, многи су признали како су их његове речи утешиле и охрабриле јер им је тешко замислити да после смрти све једноставно нестане.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ 24сата.хр/ од 04.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR