Glas Javnosti

SIMPSONOVI ZAISTA POSTOJE: Ovako izgledaju u stvarnom životu (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Animirani crtani film "Simpsonovi" postao je kultno ostvarenje koje već deceniju i više "vlada" malim ekranima, i gde je svaki lik atrakcija za sebe. A zamislite još da nekoga od njih sretnete.

Simpsonovi (engl. The Simpsons) su animirana TV serija koju je stvorio Met Groening, dobitnik su "Emi" nagrada i jedan od prvih velikih hitova "Fox Network" televizije.

Televizijska serija se razvila iz niza kratkih animacija.

Crtani predstavlja satiričnu parodiju na američkog načina života i toga kako izgledaju porodice. Prikazuje američku kulturu i društvo, koristeći šale i na svoj račun.

Fraze iz serije često se koriste i u stvarnom životu, a uzvik "d'oh!" može se pronaći u rečniku engleskog jezika. Simpsonovi su "utabali" stazu i za mnoge animirane serije poput "South Park" i "Family Guy". 

Poslednjih godina opada gledanost ove animirane serije, ali i dalje postoji pozitivna kritika kao i različiti video snimci koji istražuju sličnosti likova i stvarnog života. Tako je jedan video postao popularan  a mnoge je baš zabavio.

Naime, na popularnom kanalu "Jutjub" postoji snimak na kojem je prikazano 15 likova iz crtanog filma "Simpsonovi" koji imaju bukvalno svoje kopije u stvarnom životu.
Veliki broj fanova je nasmejao jer je sličnost između ljudi i animiranih likova neverovatna.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR