Glas Javnosti

РАДИТЕ НА СЕБИ; МАНИТЕ СЕ ЖАЛОПОЈКИ; ОВО СУ НЕКЕ ОД ПОРУКА ДЕВОЈКЕ КОЈА ЈЕ ДОЖИВЕЛА ОГРОМНУ ТРАНСФОРМАЦИЈУ; ЗА СВЕ ОНЕ НЕЗАДОВОЉНЕ СОБОМ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ Исповести/ од 29.09.2018.

Једна девојка је поделила своју исповест на друштвеним мрежама, а желела је да да инспирацију свим девојкама да раде на себи. Она је поделила мишљења корисника интернета својом причом, а све је почело тако што је написала шта је све променила на себи.

"Данас нешто контам - па је.оте код мене је само мозак остао исти од кад сам рођена. Никад нисам ниједну пластичну операцију урадила, а од дебељушкасте, неугледне девојке претворила сам се у привлачну жену", почела је девојка своју исповест.

Иако није имала ниједну пластичну операцију, издвојила је новац за зубе, косу и рад на свом телу.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepota i Zdravlje (@lepotaizdravlje.rs) on

 

"Зубе сам сређивала, 2.500 еура дала сам за то и то од свог зарађеног новца. Вежбам сваки дан и тешка сам 60 килограма на 165 центиметара висине, средила сам тен, косу, обрве... Чак сам и глас променила. А факултет сам завршила са 70 килограма, грозних руку, јер сам тоне воћа обрала док сам студирала, одећа коју сам носила је са пијаце и то најјефтинија... Људи, не посустајте. Маните се жалопојки. Радите на себи. Никад није касно да почнете", завршила је девојка.

 

Многи су јој честитали на успеху, али било је и оних који су остали шокирани због тога шта је девојка све променила на себи.

 

 

Глас јавности/ Курир.рс/ Исповести/ од 29.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR