Glas Javnosti

POTRAGA ZA ŠAKOM OD 100.000 dolara: Američka kompanija raspisuje KONKURS za ruku koja će predstavljati njihov BURBON (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kompanija u Americi, koja proizvodi vrhunski burbon, raspisala je konkurs za sve muškarce koji smatraju da imaju posebnu ruku za reklamiranje njihovog proizvoda.

U pozivu kojim se obraća kandidatima, kompanija navodi da će onome koga zaposle isplatiti "malo bogatstvo", a njegove ruke će objaviti u štampanim, video i kampanjama na društvenim mrežama". Mislite li da su vaše ruke posebne? Na "Tviteru" u objavi kompanije Fistful Burbon obraća se kandidatima i objašnjava kako traže svojevrsnog portparola, koji će svojim rukama predstavljati njihove proizvode.

Plata je oko 100.000 dolara, a uslov je da kandidat ima više od 25 godina.

Otvoreni poziv "Potraga za šakom od 100.000 USD" objavili su na društvenim mrežama i navode da od kandidata koji će dobiti posao očekuju angažman u budućim štampanim, video i kampanjama na društvenim mrežama. Dodatne obaveze detaljnije će definisati ugovorom. Osim velike plate, Fistful Burbon svog budućeg portparola želi da nagradi individualno izrađenom bocom i spa tretmanima i treninzima.

Brend u vlasništvu Vilijama Granta i Sonsa takođe navodi da će odabranog kandidata povezati sa "vrhunskim holivudskim modelom za ruke, kako bi cenjena šaka izgledala dobro, fit i spremno za svetla reflektora".

Oni koji žele da učestvuju moraju da popune prijavu na stranicama Fistful Burbona, u kojoj traže uobičajene kontakt podatke podnosioca zahteva, društvene mreže po njihovom izboru i kratku izjavu zašto smatraju da zaslužuju priliku za ovaj jedinstveni posao. Podnosioci zahteva ne treba da zaborave da pošalju fotografije i videozapise svojih ruku kako bi ih ocenjivački žiri procenio.

Kandidati moraju imati i zakonske uslove za radni odnos u SAD-u.

"U Fistful of Burbon tražimo novu vodeću zvezdu, nekoga ko će nas zaista oduševiti svojim uspehom. Mi nudimo mešavinu najboljih američkih burbona i prirodno tražimo ruku koja će nas predstavljati", rekao je Entoni Bolidnžer iz te kompanije.

Rok za prijavu je utorak, 13. aprila.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR