Glas Javnosti

POBEDNICI CIKLUSA SLAGALICE PRIPREMALI SE PREKO TELEFONA! Igrica koja pamti kom igraču je postavljeno koje pitanje

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Slagalicu je do sada sada igralo 7.88 miliona različitih korisnika, od čega je oko polovine igrača iz Srbije, ali je veliki broj igrača i iz BiH i CG. Ovaj podataka govori koliko je ova igra zarazna ali i ujedno najidelaniji mentalni trening.

Koliko ste puta želeli da se zabavite ali i da ujedno proverite svoje znanje? Najlakši i najbolji način bi bio kroz neku igru. I to neku koju ne morate da igrate samo kada ste kod kuće već možete da je ponesete sa osobom i da je igrate dok ste u autobusu, na klupi u parku, čekate negde u redu... E i još kad bi mogla da vam stane u džep.

I da – staje u džep, jer se instalira na vaš telefon i uvek je tu kad vam zatreba dobra zabava i mogućnost da proverite koliko ste bolji u znanju od drugih.

Dosta naših ljudi širom Evrope i sveta na ovaj način održava vezu sa maternjim jezikom. Svakodnevno Slagalicu na Fejsbuku, Androidu i iPhonu igra preko 100.000 ljudi. Sveukupno igrači su proveli 21.216 godina igrajući Slagalicu. Slagalica nije samo tu da vas zabavi. Igrači napominju da su uz nju i mnogo toga naučili. Oni najstariji među njima posebno ističu koliko je za njih ovakav vid aktivnosti značajan kada govorimo o mentalnoj kondiciji.

Ako ste ljubitelj TV Slagalice i ako ste razmišljali da se jednog dana prijavite za to takmičenje onda bi trebalo da znate da mnogi igrači kviza TV Slagalica imaju instaliranu Slagalicu na telefonu i na taj način se premaju za nastupe na TV-u. Neki od njih su bili i osvajači ciklusa.

A koliko je Slagalica zaista riznica znanja govori u prilog i činjenica da se u njenoj bazi nalazi preko 16.000 pitanja i blizu 5.000 asocijacija. Ono što je posebno zanimljivo – igrica pamti kom igraču je postavljeno koje pitanje tako da i najrednovnijim takmičarima koji ne propuste nijedan dan a da ne odigraju Slagalicu, tek će nakon nekoliko godina biti ponovljeno pitanje.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR