Glas Javnosti

OGLAS 'ZA ODRASLE': Izdaje se stan sa seks igračkama, za svakoga po nešto

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ni oglasi nisu ono što su bili, pa se na stranicama za iznajmljivanje stanova danas se može naći svašta, a jedan takav u Osijeku za dnevni najam u ponudi ima seks igračke.

Potpuno opremljen stan nema samo uobičajene sadržaje. Na policama se mogu videti razna seksualna pomagala, od vibratora, dilda do igračaka za parove.

- Ljudi to normalno koriste, zato i je u ponudi. Stan se iznajmljuje kao i svaki drugi. Naši gosti smeju da koriste sve što je u apartmanu. Naravno, to koriste oni koji žele - kaže vlasnik apartmana Rigel u Osijeku i dodaje da se to nekome sviđa, a nekome ne, ali on želi da bude dobar domaćin pa onima koji dođu, omogući i takvu vrstu sadržaja.

Pored ovoga, vlasnik ima još dva apartmana u Osijeku i jedan u Vukovaru, ali samo u ovome se mogu naći ovakve "stvarčice".

- Stan je dobro opremljen i u njemu mogu da borave svi, od porodice, parova, prijatelja, samaca... ovo je samo dodatna ponuda. Imamo pun ormar, za svakoga ponešto. Svaki put se sve naravno dezinfikuje tako da nema straha - kaže vlasnik.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR