Glas Javnosti

НЕ ВЕРУЈТЕ МУ БАШ СВЕ ШТО КАЖЕ: ЕВО У ВЕЗИ ЧЕГА МУШКАРЦИ НАЈЧЕШЋЕ ЛАЖУ СВОЈЕ ПАРТНЕРКЕ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ суперзена.б92.нет/ од 03.09.2018.

Готово и да не постоји жена која се не бори барем с једним комплексом који јој је главна преокупација, али ни мушкарци нису ослобођени овог бремена. Ево чега се мушкарци стиде и о чему најчешће лажу.

Године

И док у тинејџерским данима, како би освојили девојке, лажу да су барем пет година старији него што заиста јесу, током година ситуација почиње да се мења, а четрдесете полако, али сигурно, постају тридесете.

Висина

Један од највећих мушких комплекса је управо висина. Мушкарци нижег раста често се осећају несигурно поред лепотица у вртоглавим штиклама, па ако је ваш мушкарац приближно ваше висине, не претерујте с потпетицама.

Примања

Аутомобили и новац сан су готово сваког мушкарца. У данашње време, када је спољашњост привлачнија од оне праве унутрашње лепоте, тешко је остати прибран. Управо због тога мушкарци се осећају моћније ако у датом тренутку спомену како су финансијски добро ситуирани.

Козметика и нега

Иако је козметика женско подручје, све више и више мушкараца открива чари глатке, сјајне и мирисне коже. Иако вам неће открити, али већина мушкараца ће радо да испроба производе за негу лица, тела и косе.

Број килограма

Тежина је свакако нешто о чему не жели да прича већина жена, а ако је то потребно, без икакве гриже савести ће рећи лаж. Слично је и с мушкарцима, али у оба смера. Истраживања су показала како ће 60 одсто мушкараца скинути, а 40 одсто додати килограме, зависно од комплекса мршавости или дебљине.

Сексуална активност

Сексуална моћ врло је јако оружје, посебно током мушких разговора. Управо због тога, врло често се у таквим причама нађе и нека лаж. Лаж о већој сексуалној активности посебно је присутна код слободних мушкараца који се међусобно такмиче.

Величина полног органа

Ово подручје није потребно објашњавати јер је од памтивека величина полног органа била доказ мушкости. Иако величина не гарантује квалитет, што може да потврди велики број жена, нећемо улазити у детаље, јер шта год ми рекле, они ће тврдити супротно.

 

Глас јавности/ суперзена.б92.нет/ од 03.09.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR