Glas Javnosti

FRANCUZ POSTAO VANZEMALJAC: Sada napokon mogu da hodam uzdignute glave, RAZDVOJENOG JEZIKA I TETOVIRANIH OČIJU (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Francuz Antoni Lofredo se preselio u Australiju, shvatio da ne živi kako bi želeo i predao se čarima plastične hirurgije, a sve kako bi postao vanzemaljac.

Antoni Lofredo iz Francuske potpuno je transformisao svoj izgled, a sve u želji da izgleda kao vanzemaljac. Celo telo i lice prekrio je tetovažama i pirsingom, a podvrgao se i nekim ekstremnim estetskim zahvatima.

Ovaj 32-godišnjak otišao je pod nož kako bi uklonio svoj nos, pa tako sada ima samo dve rupe, odnosno nosnice na sredini lica. Ono što je zanimljivo jeste zakon u Francuskoj koji je zabranio ovaj zahvat, ali Antoni se snašao - otputovao je u Barselonu kod hirurga Oskara Markeza.

Samoprozvani vanzemaljac oduševljen rezultatima podelio je sve na svom Instagram profilu.

"Hvala doktoru Oskaru Markezu, obeležio si mi život ovim. Sada napokon mogu da hodam uzdignute glave. Ponosan sam na ceo ovaj projekat koji smo zajedno odradili", napisao je.

Ovo je samo jedna od operacija koju je Antoni imao. Pre je već uklonio uši, razdvojio jezik, ugradio umetke u lice i čelo i napravio korekciju vilice. Uz to, tetovirao je oči, tačnije beonjače - iako je poznato da je taj zahvat veoma opasan jer osoba može da oslepi.

Mnogi ga pitaju da li je ikada zažalio zbog cele transformacije, a on tvrdi da nije. Kaže da je još kao dete bio fasciniran transformacijom tela i lica. Radio je kao obezbeđenje sa 24 godine i u jednom trenutku shvatio je da uopšte ne živi život kako bi hteo.

Spakovao je kofere i odselio se u Australiju. Tada je krenuo s promenama na sebi i kako tvrdi, postao srećniji.

Još uvek nije dovršio celu transformaciju i stalno pravi planove šta bi još trebalo da promeni.

(Glas javnosti/Prva)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR