Glas Javnosti

ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА ЦВЕТА НА БАЛКАНСКОМ ПОЛУОСТРВУ; КОЛИКО ДЕВОЈКЕ ИЗ ПОСЛОВНЕ ПРАТЊЕ ЗАРАЂУЈУ ОТКРИВА НАМ ХОСТЕСА ЈЕДНОГ КЛУБА У ХРВАТСКОЈ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ експресс.хр/ од 02.10.2018.

Елитна проституција на Балканском полуострву цвета годинама, а девојке које су увучене и раде за газде често немају могућност да се боре за своја права, док многе од њих виде могућност брзе и велике зараде.

У Хрватској је поново у жижи пажње елитна проституција, а тамошњи медији су поново објавили велику причу са девојкама које су радиле у ланцу и које су знале како ствари функционирају "изнутра".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MY DAILY NEWS (@mydailynewsfeed) on

"За викенд сам могла да зарадим и 3.500 евра! Прилазили су ми разни мушкарци с којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату. Била сам згрожена схвативши да све те девојке, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују. Све су оне биле елитне проститутке. За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи од жељама клијената и дубини џепа. Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа. Додатне услуге, орални секс на пример, морају да доплате још 150 евра.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amsterdam Red Light District (@amsterdamredlightdistricttour) on

Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења...", испричала је детаљно 22-годишња хостеса једног клуба на хрватској обали.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ експресс.хр/ од 02.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR