Мушкарци се плаше јаких жена, а за њима потајно уздишу

žena

Foto:Pixabay

Жена бежи када осети да је мушкарац слабић, а он када препозна да је она јака

Жена бежи када осети да је мушкарац слабић, а он када препозна да је она јака - показала је студија аустралијских научника. Стручњаци из Мелбурна су дошли до закључка да није лако угодити ниједном полу, јер даме у начелу воле да буду доминантне, мада се увек окрећу за алфа момцима који умеју да "лупе руком о сто". Мушкарци се, с друге стране, плаше јаких девојака, али за њима потајно уздишу.

- Истраживање у којем је учествовало 2.000 припадника оба пола показало је да је у свакој вези неко доминантнији, чак и када изгледа да влада једнакост - каже Том Маклон, један од вођа студије. - Жена вуче на једну, мушкарац на другу страну, па на крају победи онај који је био мање флексибилан, односно тврдоглав и упоран.

Међутим, ни једно ни друго нису начисто шта заправо желе од партнера - да ли да поред себе имају јаку личност или ону коју могу да обликују. Изгледа да се тражи нови, пожељан образац мушко-женских односа.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nisu svi orgazmi isti: poticanje različitih kombinacija živaca može dovesti do različitih senzacija, a ako je dobro usklađeno i do višestrukog orgazma, odnosno više različitih orgazama

Na severnoj Zemljinoj polulopti danas u u 4.49 časova počelo je proleće i trajaće do 20. juna kada počinje leto. U isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počeće jesen.

Čak 15 muškaraca se nadmeću ko će da napravi dete ženi (40) u novom Foksovom šou Labor of Love.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone