Glas Javnosti

Viktorija Bekam tražila pomoć vlade za svoju modnu kompaniju

Moda
Autor: Glas Javnosti

Viktorija Bekam je oštro kritikovana pošto se saznalo da je trazila pomoć za svoju modnu kompaniju iz vladinog fonda namenjenog preduzećima koja imaju probleme zbog epidemije koronavirusa.

Viktoria Bekham obavestila je 30 zaposlenih u svom modnom poslu da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posledica pandemije koronavirusa.

Viktoria je time navukla bes i nezadovoljstvo javnosti.

David Bekham i njegova supruga Viktoria, nekadašnja članica grupe “Spajs Grls”, imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona eura, a Viktoria ima kolekciju torbi u vrednosti 1,5 miliona funti (1,7 miliona eura).

Njeni "ludi" troškovi ne prolaze nezapaženo, još uvek postoje oni koji se sećaju rođendana od 100 hiljada funti (114 hiljada eura) koji je organizovala porodica.

Ukratko, s ličnim bogatstvom od 335 miliona funti (ili 380 miliona eura), mnogi smatraju da je nedopustivo tražiti državnu pomoć.

Ali drugacije misli ex pevačica koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila "na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije".

Poznati engleski novinar i voditelj Piers Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u zadnjh nekoliko godina trpi gubitke.

Izvor: Tanjug

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR