Glas Javnosti

RECEPT SA KELERABAMA KOJI ĆE DOMAĆICE OBOŽAVATI : Evo zašto je poseban

Hrana
Autor: Glas javnosti

Keleraba je odličan izvor vitamina C, a sadrži i tiamin, nijacin, folnu kiselinu, vitamin B6, kalcijum, gvožđe, magnezijum, bakara, mangan... Osim što je puna vitamnina i minerala keleraba je niskoaklorična i daje osećej sitosti, pa je odličan predlog ako želite da smršate. Najbolje je da kelerabu jedete svežu, tako što ćete je oljušititi i grickati kao jabuku, a možete da je ispržite i napravite

  • Sastojci: 
  • keleraba 
  • maslinovo ulje 
  • 1 čen belog luka 


Priprema:

Kelerabu oljuštite, pa isecite po želji. Ako imate roštilj kratko grilujte, a ako nemate ispržite u tiganju na malo ulja. Stavite u posudu, posolite, pobiberite, pa pospite mlevenim belim lukom. Promešajte i prelijte maslinovim uljem. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR