Preparat od jelenskih rogova jedan je od najskupocenijih lekova na svetu! Putinov "krvavi" eliksir čini čuda za zdravlje i impotenciju!

elixir1

Foto: Pixabay.com

Koriste ga i najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Tokom mnogih vekova "krvavi eliksir" od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju. 

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima. Veruje se da čak i predsednik Rusije Vladimir Putin koristi ozdravljujuće dejstvo ovog prirodnog leka, prenosi Magazin Novosti.

Arheolozi koji su istraživali carsku grobnicu u kineskoj provinciji Hanan, neočekivano su naišli na neobičan svileni svitak star 2.000 godina. Drevni rukopis je sadržao 52 tajna recepta dugovečnosti i muške snage. Glavni sastojci čudotvornih lekova bili su panti, odnosno mladi jelenski rogovi. Mladi, meki, dlakavi panti su se smatrali velikom dragocenošću zbog krvi, koju su oni sadržali. Kineski lekari koristili su ekstrakt iz mladih rogova kao čudotvorni balzam protiv mnogih bolesti – a posebno protiv impotencije. 

Danas u Rusiji postoje mnogobrojne farme marala – na Altaju, u Republici Tuva, na Dalekom istoku i u drugim delovima države. Panti su postali osnov za mnogobrojne medicinske preparate – tinkture, tablete i meleme, koje je lako pronaći na internetu. Od praha mlevenog roga se prave ozdravljujući čajevi. Ali, najmoćnije dejstvo na organizam imaju specijalne kupke. Voda, u kojoj se "prokuvaju" panti, postaje pravi eliksir mladosti i zdravlja.

Da bi se okupali u kadi sa takvim životvornim balzamom, na Altaj često dolaze najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Na Altajskim planinama voli da se odmara i ruski predsednik. Prvi put Vladimir Putin je obišao farmu marala "Sentelek" još 2003. godine, kada se sa ćerkama spustio čamcem niz reku Čariš. Tada su visokog gosta domaćini poslužili čajem od panta. 

Kasnije je Putin posetio altajski sanatorijum "Marjino", gde se pacijenti kupaju u "pantovim" kadama. Ruski predsednik se detaljno raspitivao kod glavnog lekara o ozdravljujućem efektu ove medicinske procedure. Prema pisanju ruskih medija, Putin je na sebi ispitao dejstvo lekovite kupke.

Putinu se na Altaju pre nekoliko godina pridružio i Silvio Berluskoni. Znajući temperament italijanskog političara mnogi Rusi su pretpostavili da je on sigurno iskoristio priliku da isproba čudotvorni lek za dugovečnost i mušku snagu.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Хигијенских средстава за дезинфекцију у апотекама има довољно, али је проблем с маскама којих нема, а када стигну у Апотеке Београд распродају се за дан или два.

Познато је да се држава Србија налази пред огромним проблемом сузбијања ширења корона вируса. Извршни одбор СПОС-а донео је одлуку да јој скромно помогнемо, јер помоћ коју свако од нас може да пружи за нас није много, а некоме може много помоћи.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone