Akupunktura kao pomoć pri vantelesnoj oplodnji

mama i beba1

Foto: Pixabay

Na putu da postanu roditelji i muškarci i žene i kod nas i u svetu odlučuju se na sve medicinske metode konvencionalne, ali i alternativne medicine

Akupunktura možda nije još uvek stekla potpuno poverenje naših građana, ali jeste svetskih. Razlog za to je, kako kaže specijalista tradicionalne kineske medicine dr Gordana Petrović , taj što ljudi još nisu dovoljno obavešteni šta sve akupunktura može.

Dr Petrović se u Srbiji priključila vodećem timu za lečenje steriliteta koji u svojim knjigama ima upisanih već 4000 rođenih beba.

"Akupunktura pomaže osobi koja prolazi kroz VTO da postigne najbolje rezultate time što kod ženskih pacijenata reguliše menstrualni ciklus, samu stimulaciju, ako postoji sindrom policističkih jajnika, debljinu endometrijuma i receptivnost endometrijuma za embrion, što sve stvara najbolje uslove za razvitak tog embriona", objašnjava dr Petrović.

Inače, akupunktura je potpuno bezbedna i tokom trajanja trudnoće.

(Izvor: B92)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vlada Srbije donela je odluke o otvaranju privremenih objekata za smeštaj i lečenje obolelih od zarazne bolesti COVID-19 na Beogradskom i Novosadskom sajmu kao i hali Čair u Nišu, a koje su danas objavljene u Službenom glasniku.

У свету живи милијарду пушача, односно седмина популације. Сваког минута буде запаљено 11 милиона цигарета, а десеторо људи умре због те навике, упозорава Светска здравствена организација.

ULAŽE MILIJARDE U USPOSTAVLJANJE DIKTATORSKE KONTROLE NAD GLOBALNIM ZDRAVSTVOM.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone