Učimo od najmlađih: Dečak preživeo susret sa medvedom! (VIDEO)

dečak i medved

Izvor: You Tube, print screen

Dvanaestogodišnji dečak preživeo je bliski susret sa medvedom u Dolomitskim Alpima u Italiji.

Porodičnu šetnju i izlet prekinuo je iznenadni i neočekivani susret sa medvedom, prenosi RTS.

Dvanaestogodišnji Alesandro skupljao je borove šišarke među grmljem kada mu se učinilo da ga prati medved.

Dečak nije pokazivao strah i očigledno je bio dovoljno priseban da posluša uputstva koja su mu dovikivali roditelji, da ostane miran i polako se udalji da ne bi uplašio životinju.

Kada je na kraju bezbedno stigao do porodice, medved se okrenuo i nestao u planini.

Kasnije je Alesandro rekao lokalnim medijima da je najvažnije zadržati smirenost i ne gledati životinju u oči. Takođe je tvrdio da je toliko uzbuđen zbog ovog susreta i da je najsrećnije dete na svetu.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Felix Semper, nakon što mu je propao posao građevinara u Njujorku, pronašao je jedan interesantan hobi. Naime, on pravi skulpture od papira koje su neprocenljive. Nema toga što on ne bi mogao da napravi, a sve što je do sada uradio izgleda prosto neverovatno.

"Maratonci trče počasni krug", film koji je ušao u istoriju jugoslovenske kinematografije, urađen je prema istoimenoj drami Dušana Kovačevića. Film je snimljen 1982. godine u režiji Slobodana Šijana.

У мексичкој држави Чивава налази се наизглед обична продавница венчаница, али у њеном излогу стоји Ла Пасквалита, права туристичка атракција. На први поглед ради се о лепој лутки, али ако мало боље погледате схватићете зашто људи већ годинама расправљају о њој.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone