Prijateljstvo za sva vremena - Džeki Čen i Kris Taker

džeki čen

Foto: You Tube, printscreen

Da li vam se dogodilo da sticajem okolnosti upoznate neku osobu sa kojom ćete kasnije izgraditi prijateljstvo za sva vremena? Upravo to se desilo dvojici glumaca, Džeki Čenu i Krisu Takeru.

Kada su se prvi put upoznali na snimanju sada već kultnog filma "Rush Hour", Džeki Čen i Kris Taker nisu ni sanjali da će se poslovna saradnja pretvoriti u prijateljstvo za ceo život. Prvi utisak koji su ostavili jedan na drugoga nije bio baš idealan. Pre dolaska u Ameriku, tada četrdesettrogodišnji Džeki Čen, imao je prelome skoro svih kosti u telu, a Kris Taker, dvadesetšestogodišnji komičar koji je uživao u dobrim zabavama. Na početku spoj nespojivog, a onda - preokret!

Kris Taker je priznao da se bojao susreta i snimanja sa Džeki Čenom. Da bi sve bilo još gore, Džeki Čen nije ništa govorio na sastanku. I dok su menadžeri i agenti umirivali Krisa, Džeki je samo klimao glavom. Što zbog lošeg engleskog jezika, što zbog načina na koji je želeo da se približi mladom glumcu. Reditelji su tvrdili da ga Džeki samo proverava i studira. Kris Taker je odlučio da prekine celu tu situaciju i da Džekiju nešto kaže. Tako je nastalo ono čuveno pitanje: "Do you understand the words that are coming out of my mouth?" Odatle je sve i počelo, ostalo je istorija!

Kasnije su intervjuima pričali kako je sve to izgledalo na setu. Džeki je bio odgovoran, pripremljen, dolazio je na vreme. Taker je uvek kasnio. Desilo mu se i da mu zazvoni telefon usred snimanja. Smešna i sasvim spontana scena u kojoj Džeki Čen objašnjava fanu da traći vreme i novac filmske industrije, neponovljiva je. Bilo kako bilo, Džekiju se dopao ovaj momak, uprkos neodgovornosti. 

Uprkos jezičkoj barijeri, uporno su isprobavali nove stvari zajedno. Veliki šoumen Džeki Čen uzeo je Kris Takera pod svoje okrilje i svačemu ga naučio. Zauzvrat, Kris Taker je svom učitelju davao lekcije engleskog jezika. Sada, nakon toliko godina i tri dela filma "Rush Hour", ova dvojica glumaca veoma su bliski i svakodnevno na vezi. Njihovo prijateljstvo je dokaz da, bez obzira na razlike, prijateljstvo nađe svoj put bez barijera.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jedan Amerikanac opravdao je čuvenu izreku "rođen pod srećnom zvezdom"!

Naslednica iz ugledne bačke porodice počinila je krivično delo o kome se raspredaju priče i sto godina kasnije.

"Немојте да не устајете уморним мајкама са колицима и ранчевима у превозу, док се бавите важним активностима у виртуалном свету, заваљени у седиште градског превоза. Немојте да се борите за место у реду са мајкама које цупкају са дететом у рукама."

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone