ODBEGLI TIGAR uhvaćen u meksičkom gradu

tigar-pixa

Foto: Pixabay

Nadležne službe u Meksiku oduzele su dva bengalska tigra čoveku iz čijeg je doma prethodno pobegao jedan od njih.

Vlasnik je nadležnima na uvid stavio dokaze da su tigrovi legalno dopremljeni u Meksiko, ali nije uspeo da dokaže da se pridržava bezbednosnih propisa.

Dva tigra, mužjak i ženka, stari su deset meseci, odnosno dve godine i devet meseci i ustanovljeno je da su u dobrom zdravstvenom stanju, kao i da nisu zlostavljani.

Predstavnici nadležnih službi izjavili su da će tigrovi biti vraćeni vlasniku ukoliko on dokaže da je u stanju da primeni odgovarajuće bezbednosne mere radi zaštite ljudi.

(Izvor: Tanjug)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Muškarac iz Virdžinije se snimio kako liže proizvode u supermarketu govoreći "Ko se još boji koronavirusa?", a sada je u pritvoru.

Ко каже да је само пролеће доба кад избацујемо вишак ствари и правимо ред у дому? Јесен може бити право време да избацимо нагомилане ситнице и дозволимо простору да продише пред зиму.

Dopunjena verzija dokumenta „Osnove državne politike u oblasti svemirskih aktivnosti“, koji je početkom 2020. godine potpisao ruski predsednik Vladimir Putin, uključuje i zadatke usmerene na osvajanje drugih planeta, saopštio je generalni direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone