КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД: Немац покушао да украде морску воду, па морао да плати казну

miramare_983x755

Извор: принтскрин

Немац који је ових дана на плажи у близини Трста у свој камион укрцао 24.000 литара морске воде, привела је локална полиција на дојаву грађана и казнила са 1.549 евра.

Немац који је ових дана на плажи у близини Трста у свој камион укрцао 24.000 литара морске воде, привела је локална полиција на дојаву грађана и казнила са 1.549 евра, а "украдено" море морао је да врати у Тршћански залив.
 

Полиција је открила да је 48-годишњи немачки држављанин код насеља Баркола близу дворца Мирамаре у свој камион неовлашћено из Јадранског мора испумпао 24.000 литара воде, пренела је Хина поyивајући се на словеначки лист "Приморски дневник".

Немац је признао у полицији током испитивања да је морску воду желео да превезе у Немачку за потребе једног акваријума с морским рибама.

Глас јавности / ТАНЈУГ / од 01.10.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Simbol muzike devedesetih i najvažniji muzičar grandž scene, Kurt Kobejn bio je jedan od onih večito mladih i umornih likova. Njegova gitara stavljena je na aukciju sa početnom cenom od milion dolara. Reč je o gitari iz 1959. godine, na kojoj je Kobejn svirao tokom MTV Anplagd seta u Njujorku 1993. godine.

Poslednjih par meseci stotine miliona ljudi širom sveta počele su da koriste novu aplikaciju Tik Tok za kratke video kreacije.

Da ljudska snalažljivost nema granic, pokazuje snimak sa Kipra, gde se jedan mladić dosetio kako da u toku karantina prošeta svog psa, a da ne izađe iz kuće.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone