Iz jednog jarka u drugi: Kad šlepovanje ne ide kako treba VIDEO

skrinšot-šlep

Foto: Psc yt

Izvlačenje automobila šlepovanjem zahteva snažno vozilo koje će ga povući. ali i malo razmišljanja.. i vozača koji upravlja, u suprotnom može doći do ovoga.

Ako šlepujete vozilo pomoću sajle, pa makar i samo nekoliko metara, pobrinite se da neko u njemu sedi za volanom. U suprotnom, možete prouzrokovati još veću štetu na automobilu koji vučete.

Nije snimljeno kako je ovaj Mustang starije generacije završio u jarku pored puta, ali pretpostavljamo da neke veze sa tim imaju vlažan kolovoz i previše "konja" čija se snaga prenosi na zadnje točkove.

Prvi deo operacije izvlačenja iz jarka protekao je bez problema, ali su svi napori na kraju poništeni. S obzirom da na mestu vozača nije bilo nikog ko bi njime upravljao ili pritisnuo kočnicu, automobil je nastavio da se kreće po inerciji, da bi ponovo završio u jarku ali sa suprotne starne puta.

(Izvor: B92)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Фотографија створења забележена је на улицама аргентинског града Тоторас. Врло брзо покренула је приче о повратку митског бича Алмамуле - створења које је казнио бог због промискуитетног живота.

Нешка Стефанова Робева (73), позната бугарска гимнастичарка и тренер многих светских шампионки, каже да јој је баба Ванга, коју је често посећивала, непосредно пред смрт 1996. године рекла:

U zlatno doba svoje političke karijere Stane Dolanc je zagovarao jaku autoritarnu vladavinu Saveza komunista Jugoslavije.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone