"Volim te se ne govori, nego se radi. E, to je disciplina": Gagi Jovanović

Dragan-Jovanović

Foto:printscreen

- Ta disciplina nije loša, ali neka bude u ljubavi - rekao je Gagi u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Slavni srpski glumac Dragan Gagi Jovanović provodi vreme na Torniku, na Zlatiboru. On je gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde je pričao i aktuelnoj situaciji sa korona virusom, o svojoj porodici i drugim stvarima.

U jednom trenutku Gagi je tokom intervjua sa domaćinom Ivanom Ivanovićem potencirao dve reči, a to su "ljubav" i "disciplina" i istakao njihovu veliku važnost.

- Primetili ste da poslednjih godina da reč ljubav zvuči pase, demode, nekako patetično. I nekako smo je izbegavali. I srećan sam što je počela da se vraća - rekao je Gagi i nastavio:

- Srećan sam što su ljudi postali svesni i važnosti njene. Ali se pojavila još jedna reč koja isto odzvanja u poslednje vreme. Ona se zove disciplina. Ta disciplina nije loša, ali neka bude u ljubavi. Znate. Volim te se ne govori, nego se radi. E, to je disciplina - rekao je Gagi Jovanović.

 

IZVOR: Telegraf

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Popularni glumac otkrio da je prvi veliki honorar potrošio pametno

TV Vesna Dedić pridružuje se timu televizije "Nova S", gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme. 

Soraja Vučelić, starleta koja je nedavno privedena na Žabljaku, spomenuta je na drugoj sednici prvog redovnog zasedanja u Skupštini Crne Gore. I ne samo ona, već i Mitar Mirić i Radiša Trajković Đani…

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone