Glas Javnosti

Лука Максимовић Бели улази у "Парове"

Rijaliti šou
Autor: Глас јавности / Ало / од 21.08.2018.

Политичар Лука Максимовић, познатији под надимком Љубиша Прелетачевић Бели, биће учесник седме сезоне ријалитија "Парови", ексклузивно сазнаје "Ало!".

Бели ће у луксузну вилу у Земуну ући већ од самог старта нове сезоне, а недељни хонорар, који ће добити за учешће у "Паровима", спада у ред највиших које учесници ријалитија могу да добију.

- Продуценти "Парова" потрудили су се да и овог пута пронађу разноврсну екипу учесника, па осим потврђених ријалити звезда, певача, старлета и овога пута ће у вилу ући и један политичар. Реч је о Луки Максимовићу, који се у претходном периоду грађанима Србије представио под псеудонимом Љубиша Прелетачевић Бели - каже за "Ало!" извор и објашњава да су преговори продукције са младим политичарем из Младеновца трајали кратко.

- Врло брзо су се договорили око свих услова његовог учешћа, а није било ни већих проблема када су преговарали о висини недељног хонорара. Сви су свесни да је улазак Белог огроман ударац конкурентским форматима, тако да су се одмах договорили око издашног хонорара. Иако је манир продуцената "Парова" да све информације о потенцијалним учесницима држе у строгој тајности до почетка ријалитија, ипак је ова вест стигла до политичких кругова - каже наш извор и наглашава да су политички конкуренти Љубише Прелетачевића Белог сада у озбиљној паници.

- Сада су се многи уплашили да ће Бели водити свакодневну политичку кампању посредством "Парова" и лидери неколико мањих политичких странака већ су контактирали с продуцентима "ТВ Хепи" у намери да убаце и свог кандидата. Није искључено да ће се Белом придружити неколико његових колега, па да би се они могли често сукобљавати, баш као што су у претходној сезони то радили Александар Пожгај и Сулејман Спахо - закључује наш извор.

"Ало!" је покушао да добије коментар од продукције, али се они нису оглашавали. С друге стране, Бели за "Ало!" каже да је истина да је добио понуду да уђе у ријалити.

- Све је могуће, али нисам сада у прилици да причам о томе. Истина је да сам добио понуду, али тек треба да видим шта ћу да урадим. Никада нисам гледао ријалити, али знам како то све изгледа. Концепт није лош, али су ријалитији класичан пример како је медијски простор искоришћен у погрешном правцу. Треба да уђу квалитетни људи који ће искористити популарност на прави начин - каже Бели и додаје да му неће сметати старлете.

- Не могу да кажем да ће ми сметати старлете јер још нисам одлучио да ли ћу ући. Желим прво да сазнам каква ће екипа бити, а колегама који се плаше да ћу у ријалитију водити кампању, могу само поручити да су ми дали добру идеју - поручио је Бели за "Ало!".

Бели је медијско-дигитални лик

Народни посланик Маријан Ристичевић за "Ало!" је истакао да није сигуран да ли ће Љубиша Прелетачевић Бели моћи да води политичку кампању у ријалитију.

- Зависи да ли је то сада забрањено или не, када сам ја учествовао, тада је било најстроже забрањено причати о политици. Не верујем да ће се он политички промовисати и профитирати, зато што је то медијско-дигитални лик. Не верујем да ће да направи нешто посебно. Док је био мистичан, он је на неки начин привлачио пажњу. Мислим да је, без обзира на све, далеко озбиљнији и мање штетан од Драгана Ђиласа и Бошко Обрадовића - рекао је он и додао да је Бели озбиљност за Обрадовића.

- Не треба га осуђивати, нека уђе нека се опроба. Ако стекне неке симпатије, стекне. Његово право је да проба и његово је право да убере поене - закључио је Ристичевић. Д. Д. Р.

Глас јавности / Ало / од 21.08.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR