Glas Javnosti

ŽIVOT PRE GLUMAČKE KARIJERE NIJE BIO LAK: Bosiljčić otkrio da je bio KONOBAR i TRGOVAC 'Prodavao sam PEČURKE na Bajlonijevoj pijaci'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ivan Bosiljčić je pre glumačke karijere radio šta je stizao jer nije imao mnogo izbora, ali kaže da ga je svaki posao nečemu naučio, a punu podršku ima i od svoje supruge Jelene Tomašević.

Glumac Ivan Bosiljčić se jednom prilikom prisetio tinejdžerskih dana, pa ispričao da je tokom srednje škole radio kao konobar na primorju, a nakon toga na pijaci u Beogradu.

- Još kao gimnazijalac sam radio. Dok sam živeo u Užicu, odlazio sam na more i kao tinejdžer radio u ugostiteljstvu. Radio sam na plaži kao konobar. U Beogradu sam pomagao kumovima koji su se bavili proizvodnjom pečuraka, bio sam uključen u prodaju. Prodavao sam na Bajlonijevoj pijaci, a to iskustvo bilo mi je vrlo korisno - ispričao je glumac.

On je potom kroz osmeh otkrio na šta je utrošio svoj prvi zarađeni novac.

- Ne sećam, bile su tako sitne pare da sam potrošio na neki sokić - prisetio se Bosiljčić.

Njegova supruga Jelena priznala je da veruje da bi ljubav između Ivana i nje planula i da ga je upoznala u periodu kada je radio na pijaci.

- Pa verujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vredan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici - rekla je Jelena Tomašević.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR