Glas Javnosti
posta

Šeron Stoun OTKRILA ISTINU o kultnoj sceni u 'Niskim strastima': 'Rekli su mi samo SKINI DONJI VEŠ, neće se ništa videti'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica koju je jedna scena u filmu obeležila za ceo život, Šeron Stoun, otrkila je da u stvari nije ni znala da će se sve videti jer su je reditelji uveravali da kamera neće ništa prikazati kada skine donji veš.

U svojim memoarima, "The Beauty of Living Twice", Šeron Stoun progovorila je o neugodnostima koje je doživela u karijeri i priznala da joj je snimanje "Niskih strasti" posebno teško palo. Stoun, koja je u trenutku snimanja filma imala 32 godine, rekla je da joj je obećano da njeno intimno područje neće biti vidljivo na ekranu, pa tvrdi da je za snimanje kultne scene u filmu s prekrštanjem nogu prevarena.

Dodala je kako je shvatila da sporazum nije ispoštovan kad je videla konačnu verziju filma u sobi punoj agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

"Tako sam prvi put videla svoju vaginu nakon što su mi rekli: 'Neće se ništa videti, samo treba da skineš donji veš, jer bela boja reflektuje svetlost, pa znamo da nosite donji veš'. Da, bilo je mnogo stavova o ovoj temi, ali budući da sam ja ta s vaginom, mogu samo reći da su svi ostali stavovi čisto s****", napisala je.

Nakon odgledanog filma, Stoun kaže da je ošamarila reditelja Pola Verhevena, otišla do svog auta i nazvala advokata, iako joj je na narednim sastancima dato do znanja da nema mnogo izbora.

"Razmišljala sam i razmišljala, i odlučila da dopustim ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon i zbog toga što sam ipak to učinila", zaključila je Stoun.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR