Glas Javnosti

NIKOLA KOJO OTKRIO TAJNU SVOJE ULOGE: Nije mi prvi put da igram KRIMINALCA, imao sam UZORE u ljudima koji su POSTOJALI u mom životu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji, Nikola Kojo, otkrio je kakve uloge ima u novim projektima "Tajne vinove loze" i "Radio Mileva" i podelio sa fanovima da mu nije strano da glumi kriminalca.

Nova humoristička serija na RTS "Radio Mileva" gledaocima je donela dobru zabavu pre svega zahvaljujući odličnim glumcima, koji su zanimljiv scenario pretočili u igru. Među njima je i naš proslavljeni glumac Nikola Kojo, koji kao vlasnik lokalnog kafića ima veze sa svim komšijama obližnje zgrade, koji nose okosnicu priče.

- On je neka vrsta ramena za plakanje za sve stanare. Ta njegova kafana mesto je sastanaka i rastanaka, ali i ispovedaonica svim stanarima. Upravo tu upoznajemo i njegov lik, viteza beogradskog asfalta. Igram bivšeg kriminalca koji je u penziji, sada vlasnika kafića i tako dalje, po uzoru na neke ljude koji su postojali u mom životu - opisao je kratko Kojo.

Lik kriminalca nije prvi put oživeo u ovoj seriji. Naime, tek završena prva sezona televizijske drame "Tajne vinove loze" u poslednjoj epizodi donela je još jednu sličnu rolu za Nikolu Koja. Tu se tek pojavio diskretno najavivši svoj lik, koji će biti jedan od nosilaca priče u nastavku ove popularne serije, koji publika s nestrpljenjem očekuje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR