Glas Javnosti

'NA DANAŠNJI DAN UPOZNAO SAM LEGENDU': Milan Vasić posvetio DIRLJIVU PORUKU Ljubiši Samardžiću i RAZNEŽIO kolege

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Mladi glumac Milan Vasić prisetio se kako je krenula njegova karijera da se razvija i posvetio poruku punu emocija legendi srpskog glumišta Ljubiši Samardžiću kojem duguje za svoj uspeh.

Da postoje ljudi koji i posle smrti žive kroz sve ono što su ostavili iza sebe primer je glumac Ljubiša Samardžić. Osim uloga koje je odigrao i svega što je napisao, iza sebe je ostavio i sve one lepe reči koje je uputio mlađim kolegama, a koji mu to nikada neće zaboraviti.

Upravo tako kroz glumca MIlana Vasića nastavljaju da žive dobra dela Samardžića, a kojih se glumac prisetio na dan kada je upoznao čuvenog Šurdu.

- Na današnji dan, pre 16 godina, imao sam čast da upoznam ovu legendu. Nikada neću zaboraviti trenutak kada ulazim u kancelariju i rukujem se sa ovom ljudskom veličinom. Prihvatio me je kao najrođenijeg i otvorio svoje srce i uveo me u svet filma. Od tada je sve krenulo kako treba. Mnogo sam naučio od njega i beskrajno sam zahvalan. Hvala ti Ljubiša - poručio je Milan što je raznežilo mnoge glumce koji su se prisetili saradnje sa Samardžićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Vasic (@milanvasic_official)

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP