Glas Javnosti

‘MISLIM SE JA, DAĆU JA TEBI KORONO’: Glumica Vesna Čipčić SAMA SEBI davala INJEKCIJE tokom lečenja (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularna Vesna Čipčić oporavila se od korone I podedila iskustvo borbe sa ovim virusom.

Glumica je otkrila da da je virusom bila zaražena i njena ćerka Anja Alač, takođe glumica.

–Mnogo bolje nego što je bilo, ali još uvek se nisam "dala u promet" što se kaže… Da se našalimo malo – ispričale  je ona za portal  "E-Klinika", pa nastavila:

Kako kaže prvi put se testirala u Beogradskom dramskom pozorištu.

-Dobila sam negativan nalaz, a moja ćerka pozitivan. A onda smo se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, posle tri dana svi testirali i dobila sam pozitivan nalaz. Nisam tada imala nikakve simptome. Baš ništa. A onda, dobila sam temperaturu i dva-tri dana sam imala do 37.3, nije išla više od toga. Otišla sam kod svog lekara kod koga inače idem, snimila sam pluća i moj doktor Dimić je posle toga rekao da jeste reč o kovidu. Moj lekar je rekao i da je u pitanju upala pluća i dao mi terapiju, pa sam nastavila lečenje. Sve ukupno, bogami, evo traje već mesec dana, kaže glumica koji smo zavoleli u kultom "Vrućem vertu".

Vesna je ispričala i da je zbog povišenog D dimera dobila sam injekcije i bila sam u čudu kako će to sama sebi da daje.

-Prvo veče mi je dala moja prijateljica doktorka, a onda od sutradan sam se bockala kao da to ceo život radim! Rekla sam na kraju, kad ozdravim, moći ću da idem da bodem po komšiluku kome treba! Nije to ništa strašno. Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu. Ja nisam sebi dozvolila da padnem u neku depresiju, nisam se plašila, prosto sam vrlo muški odreagovala na sve to i nosila se sa koronom. Mislim se ja: nećeš ti meni korono, nego ja tebi! - rekla je glumica u pomenutom razgovorzu

Čipčić je rekla da je pila sam naravno antibiotike.

- Baš sam ih se napila pošteno, ali sam naravno uzimala i probiotike. Evo još mesec dana moram da pijem probiotike i nadam se da će se to sve iščistiti kako treba. U početku sam pila jedan antibiotik, pa onda neki drugi, više ni ne znam koji… Naravno, uzimala sam D vitamin, C vitamin i cink. Otkako se pojavila korona, popila sam više tih vitamina nego za ceo život! Možda sam zato tako lakše i prošla. Ne znam. Eto, prošlo je, gledamo se u pozorištu – objasnila je glumica.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR