Glas Javnosti

Madona proslavila rođendan, na meniju VOĆE, KOKTELI i MARIHUANA (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Slike koje je pop diva zakačila na društvene mreže šokirale su ceo svet. Ona je proslavila rođendan i sve bi bilo ok, da se na slikama nije našla marihuana koja se i u SAD koristi samo u medicinske svrhe. U njenom slučaju svrha je bila zabava, a rezultat loš primer fanovima.

Povodom svog 62. rođendana, koji je proslavila u "Jamajka stilu", Madona je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima pozira u cvetnoj haljini, sa lepezom i mobilnim u rukama, oko vrata ima živopisne, šarene ogrlice, a nosi i štaku.

Tu nije kraj, pevačica je takođe pokazala čime su se njeni gosti mogli počastiti. Na "meniju" je bilo brojno zdravo voće, kokteli, ali i marihuna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Welcome to Jamaica..........??????? #birthday #leo @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kako se predstavila kroz karijeru

Rođena je kao Madona Luiza Čikoni u Mičigenu, u Sjedinjenim Američkim Državama, a poznata je po ekscentričnim spotovima i nastupima. Dobitnica je brojnih prestižnih nagrada i vlasnica mnogih najvećih svetskih hitova.

Udavala se dva puta za Šona Pena i Gaja Ričija i ima troje dece, dvoje biološke i jedno usvojeno. Važi za osobu koja menja svet, zalaže se za ravnopravnost svih ljudi, a za njeno ime se vežu i brojne kontroverze.

 

(Glas javnosti/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR