Glas Javnosti

LJUBAVNA PRIČA MASSIMA SAVIĆA I BEBI DOL KAO IZ HOLIVUDA : Upoznali su se u avionu, živeli luksuzno, ali je raskid usledio zbog važnih životnih okolnosti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Danas je odjeknula vest da je Massimo Savić preminuo u 61. godini, a iako je važio za omiljenog hrvatskog pevača, on je i na srpskoj sceni bio izuzetno cenjen.

Bebi Dol jednom prilikom opširno je govorila o njemu, nakon što je bilo poznato da su bili u ljubavi. Pevačica je opisala kako su upoznali, zašto su se rastali i u kakvom sećanju joj je ostao.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - govorila je Bebi Dol bez dlake na jeziku piše 24sedam

Međutim, tek kasnije su uplovili u nešto ozbiljnije.


- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - izjavio je Masimo.

Njih dvoje su bili jako skladan par, iako je možda teško poverovati u to. Bebi Dol je uvek isticala kako je upoznala njegovu majku i da ju je ona mnogo volela.

Oni su se na kraju ipak razdvojili, a razlog nikada nije do kraja otkriven, već je pevačica imala spremnu priču.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je ona.
Bebi se kasnije udala za Aleksu Todorovića, dok se Masimo oženio Enom Kondić i sa njom dobio ćerku Mirnu, koje su se sada oprostile od njega emotivnim rečima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR