Glas Javnosti

Legendarni PRIRODNJAK oborio REKORD DŽENIFER ANISTON, a trebalo mu je samo SAT I 44 MINUTA! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni voditelj emisija o prirodi Ser Dejvid Atenborou koji ni u svojih 94 godine ne prestaje da se aktivno zalaže za očuvanje životne sredine, postavio je jedan neobičan rekord!

Naime, ser Dejvid Atenborou (94) koji se pridružio Instagramu pre samo nekoliko dana, prvih milion pratilaca skupio je za četiri sata i 44 minute i time srušio rekord glumice Dženifer Aniston koja je u oktobru prošle godine skupila miliona prijatelja za pet sati i 16 minuta.

Slavni televizijski voditelj i prirodnjak otvorio je u četvrtak profil na Instagramu, rekavši kako je odlučio da koristi tu društvenu mrežu da bi pomogao "svetu u nevolji".

- Odlučio sam se na taj korak, da istražim novi oblik komunikacije jer je, kao što svi znamo, svet u nevolji - rekao je Atenborou u videu na Instagramu.

- Kontinenti gore, lednici se tope, koralni grebeni umiru, ribe nestaju iz naših okeana. Ta lista ide dalje. Ali znamo šta treba učiniti u vezi s tim. Idućih nedelja objavljivaću poruke kako bih objasnio koji su problemi i kako ih možemo rešiti - rekao je on.

Profilom upravljaju producenti njegovog nedavnog filma "Život na našoj planeti" koji iduće nedelje stiže u bioskope.

(Glas javnosti/B92.net)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR