Glas Javnosti

Danijela Štajnfeld OTKRILA BITAN DETALJ: Silovao me je u automobilu, nisam verovala da se to meni dešava

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Danijela Štajnfeld koja se pojavila posle više godina ponovo na javnoj sceni, sa pričom o silovanju koju je pretočila u dokumentarni film, iznela je nove detalje tragičnog događaja koji joj se desio.

Danijela Štajnfeld kaže da nije jedina glumica koju je moćnik iz srpske filmske industrije silovao.

- Nisam jedina koju je silovao ali sam jedina koja je progovorila o tome. Veliki problem je što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju i odaju se alkoholu i često pokušavaju da se ubiju. Nadam se da će ovaj film pomoći drugima da progovore. I ja sam ćutala godinama. Čak sam pobegla iz Srbije u Ameriku da me ne bi ponovo silovao - priča Danijela.

Ona je objasnila kako je došlo do toga.

- Povezao me je kolima i silovao me je u autu. Nisam mislila da nikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu u kojem sam se bavila. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom - priseća se glumica za "Informer".

 Na pitanje zašto nije otkrila njegovo ime odgovorila je:

- Nisam želela da fokus mog dokumentarca bude na silovatelju. Kada me je napastvovao pokušala sam da se poverim jednoj bliskoj osobi. Tada sam shvatila da ako ga prijavim da ću proći kroz glogotu iako sam živa.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR