Glas Javnosti

ČOLA ZAVODNIK OTKRIO DETALJE IZ MLADOSTI: Prvi put sam vodio ljubav SA ČOBANICOM NA LIVADI!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zdravko Čolić je definitivno najveći zavodnik sa ovih prostora. Međutim, nekako je uspeo da svih ovih decenija sakrije pikanterije iz života koje interesuju sve. A sada je ipak poverio nekoliko intimnih detalja sa novinarima i obožavaocima.

Ispovest koju je nedavno Čola dao dotakla se i njegovog prvog se*sualnog iskustva koje se, kako je otkrilo, dogodilo na livadi sa jednom Hercegovkom.

- Prvi se*s sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga se*sualnost visila u vazduhu. Kraj Mostara postoji mesto Potoci, gde su me više puta 'napale' starije devojke - ispričao je Zdravko.

Ali to nije bilo sve.

- Jedna od njih, s velikim 'sikama' i malom guzom, dosta mi se svidela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok - završio je svoju intimnu priču Zdravko Čolić.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR