Glas Javnosti

"БАХАТО, БЕЗОБРАЗНО, У ПИТАЊУ ЈЕ ЛОВА": 28 захтева породице Бекам за боравак на црногорском приморју су ТОТАЛНО ЛУДИЛО!

Pop kultura
Autor: Глас јавности / Ало.рс / од 17.07.2018.

Медији већ данима брује о томе да је породица Бекам посетила Црну Гору. Они се тренутно налазе на Светом Стефану, а папараци на све начине покушавају да дођу до њих.

Као што се очекивало, они су желели да остану у строгој тајности и ван камера, а ово су само неки од захтева који су имали поред тога.

Осим тога да имају сталну пратњу (како на копну, тако и у води), популарни пар је тражио да о њиховој породици током летовања у Црној Гори брине иста послуга, возачи и кувари, док су за собе тражили повећан проток кисеоника.

Позив Бекамовима да дођу на Јадранско приморје упутио је један од пријатеља, уз гаранцију да ће имати потпуну приватност, након чега је њихов тим ипак послао 28 захтева који се морају испунити.

"Да ће моћи да уживају као на пустом острву без папараца и фанова био је један од 28 услова које су Бекамови тражили пре него што су стигли на Свети Стефан. Између осталог на списку су били захтеви везани за положај лежаљки и удаљеност других лежаљки од њихових, специјалну исхрану и врсту воде коју породично пију, али и проток кисеоника у њиховим апартманима. На услузи све време имају возача и обезбеђење које их прати са дистанце. Погед из апартмана, звучна изолација и балкон такође се налазе на том списку. Викторија је врло одмерена и слабо комуницира са људима около, иста је као што је виђамо на црвеним теписима озбиљна и ћутљива док је Дејвид опуштен", каже извор који је ручао у оближњем ресторану док су Бекамови уживали на плажи.

 

Miss you @victoriabeckham

A post shared by bb? (@brooklynbeckham) on

"Они су на коришћење добили два де лукс апартмана и све време им је на услузи особље које је само за њих задужено. Свако од њих потписао је уговор о приватности ове породице како у јавност не би процурела ниједна информација везана за њихово понашање током боравка у њиховом ризорту. Собарице у њихове апартмане улазе у тачно договорено време и без мобилних телефона како случајно не би фотографисале у каквом стању Бекамови оставе ствари и апартман иза себе", истиче извор.

Како се прича, челници луксузног ризорта одабрали су најбоље раднике који све време брину о породици Бекам, а чије биографије су унапред послате тиму популарне породице на увид.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR