Glas Javnosti

Stigao prvi nezvaničan trejler za film KOŠARE! (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Posle brojnih peripetija oko konflikta produkcije i rediteljai scenariste ovog projekta, kompanije Omega production i Balše Đoga, najiščekivaniji projekat nacionalnog značaja film i serija “Košare” počeli su da dobijaju prve obrise.

Naime, Đogo je na svom Instagram profilu sa pratiocima podelio prvi nezvanični trejler za “Košare” okrivši kako izgleda ono što je do sada snimljeno. 

Kako poručuje jedan od producenata Vladan Anđelković, ovaj film je mnogo više od akcije, a zanimljivo je da su u snimanju filma učestvovali i preživeli vojnici sa Košara.

Kada je reč o zahtevnim scenama Anđelković otkriva da ih je bilo mnogo.

– U jednom trenutku ćemo snimati utovar 25 tenkova na voz i put tog konvoja ćemo pratiti prugom kroz tunele, zatim helikopteri koji će sletati na nepristupačan teren, imaćemo preko 350 eksplozija… Ali te scene nas ne plaše, naš reditelj Balša Đogo na izuzetan način komanduje ovakvim scenama i u svakom momentu zna šta želi i na koji način je to moguće realizovati. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim našoj vojsci, odnosno Ministarstvu odbrane i Generalštabu, bez čije podrške ne bi bilo moguće snimiti ovakav projekat – kaže Anđelković.

 Premijera filma i serije očekuje se na domaćim televizijama 2021. godine, a pogledajte trejler za Košare, čiju režiju potpisuje Balša Đogo, dok glavne uloge tumače Miloš Biković, Milena Radulović, Nikola Kojo i drugi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR