Glas Javnosti

PRIJATELJI BRANE KRALJEVSKU PORODICU, OD NJIH NI REČI: Čitava serija 'Kruna' je FIKCIJA i IZVRNUTA ISTINA radi LAKE ZARADE

Kultura
Autor: Glas javnosti

Princ Čarls i čitava kraljevska porodica našli su se u nezavidnoj situaciji nakon što su u seriji "Kruna" isplivali detalji i bolna sećanja kroz koja su prošli, ali prema tvrdnjama prijatelja porodice sve je "uvijeno" u laži radi nečije lake zarade.

Prijatelji princa Čarlsa oštro su kritikovali četvrtu sezone serije "Kruna", dok se kraljevska porodica dosad nije nijednom javno oglasila o ovoj seriji, koja prikazuje njihove živote. Navode da radnja serije nije verodostojna stvarnim događajima.

Neki od najbližih Čarlsovih prijatelja optužili su "Netflix" da iskorišćava patnju i bol britanske kraljevske porodice samo zbog finansijske koristi i da je zapravo cela serija utemeljena na fikciji i izvrnutim verzijama prikazanih događaja.

Ove optužbe iznete su uoči početka emitovanja četvrte sezone u kojoj će se u središtu radnje naći brak princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, isto kao i njegov odnos s Kamilom.

 

- Ovo je drama i zabava namenjena komercijalnoj svrsi, ne obazirući se na ljude uključene u tu priču, kojima se otimaju i iskorišćavaju životi na taj način. U ovom slučaju reč je o događajima od pre 25 ili 30 godina, o teškim vremenima i ničiji osećaji nisu uzeti u obzir. To nije ispravno niti pošteno, pogotovo kada toliko toga danas ukazuje na pravu istinu - izjavio je jedan od bliskih prinčevih prijatelja.

Dodaju da nova serija pokazuje princa i vojvotkinju u vrlo negativnom svetlu, u nekim drugim serijama na početku barem priznaju da su neke scene izmišljene zbog zabave. Serija će se baviti i Dajaninim poremećajem u ishrani što navodno smeta princu Vilijamu.

- Vojvoda od Kembridža nije previše zadovoljan situacijom. Smatra da se oba njegova roditelja iskorišćavaju na lažan i pojednostavljen način, kako bi neko lako zaradio novac - tvrdi izvor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR