Glas Javnosti

Glavnu glumicu u "Tajkunu" napadaju zbog uloge

Kultura
Autor: Glas Javnosti

Glumica Hana Selimović ovih dana je izložena najgorim uvredama zbog pojedinih eksplicitnih scena u seriji “Tajkun” Miroslava Terzića koja se emituje na RTS-u.

“Uskoro ću početi da objavljujem poruke koje dobijam, jer u seriji igram ženu koja ima seks, pa joj se može lascivno baliti u inboks i nije smerna i medena kako to ‘pravi Srbi’ vole, pa se može vređati zbog njene uloge, pa vi pišite, samo napred”, objavila je Selimović danas na svom “Fejsbuk” profilu.

“I sada sam sasvim sigurna da cu svaki mogući javni govor iskoristiti da pričam o tome čemu su glumice izložene u ovom društvu, koja je to vrsta nasilja na društvenim mrežama i koju slobodu sebi daju ljudi da nas uznemiravaju, i ne, nemojte mi govoriti da je to sastavni deo posla, jer ni mini suknja nije sastavni deo silovanja”, napisala je Selimović na “Fejsbuku”.

Selimović igra tužioca Specijalnog suda za organizovani kriminal Jovanu Nestorović, koja je u tajnoj vezi sa inspektorom Nikolom Božićem (Branislav Trifunović).

U jednoj epizoda ona dobija poruku sa snimkom na kome se vidi sa drugom ženom u eksplicitnoj sceni.

Prethodnih dana njen kolega Miloš Timotijević je dobijao poruke pretnje na društvenim mrežama zbog poljupca sa drugim muškarcem u seriji “Južni vetar” Miloša Avramovića što je pokrenulo pitanja o izloženosti glumaca neprijatnostima zbog uloga koje tumače, mržnji koja vlada u društvu i odnosu mladih prema gej populaciji.

Izvor: Nova

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR