Kristijan Golubović: Hapšenje je za mene bilo odlazak u pakao!

Kristijan-2

foto:Printscreen YouTube

Kristijan Golubović je u sinoćnoj emisiji "Glamura" javno progovorio do detalja o turbulentnom životu koji je nekada vodio.

On nije mogao, a da ne preskoči da pomene nepravdu koja je nad njim načinjena još kad je bio dete i koje se ne rado seća. 

"Bio sam u osnovnoj školi i došli su i odveli me na isleđivanje bez roditeljskog prisustva. Bio je tu jedan dečak koji je bio kao dobro dete i iz ugledne porodice. Odjednom je počeo da troši sve više i više novca", pričao je Kristijan o svom prvom privođenju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) on

"Njegova porodica je otkrila da su im nestali neki zlatni novčići i onda je sumnja pala na mene, jer sam ja bio nestašno dete. U stanici su me tukli, dete od nepunih 14 godina, gasili su mi cigarete na rukama, i danas imam ožiljke od toga", ispričao je.
 
 
"Čim se ukazala situacija iskočio sam kroz prozor i pobegao kući. Kada me je majka videla, nije mogla da veruje kako izgledam. Samo sam joj rekao: "Majko, mene više niko neće da bije. Ako dođu, ubiću ih".

Kasnije je taj dečko priznao sve, njegov otac ga je doveo u policiju.

"To što sam doživeo za mene nije bio zavor, pritvor. To je za mene bio kao odlazak na neki drugi svet, pravo u pakao. Tada se nešto prelomilo u mojoj duši i moj životni put je bukvalno posledica tog jednog događaja. Sve se promenilo, počeo sam da namerno radim loše stvari jer sam u glavi imao misao o tome kako bio dobar ili loš, opet će isto da mi se desi", ispričao je Kristijan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) on

"Naravno, kasnije sam shvatio da sam time samo sebi napravio zlo, ali tada sam bio mlad i nisam mogao da shvatim to".

 

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ivan Pejak, mladić od 19 godina, poljoprivrednik iz Silbaša, priveden je 4. aprila, nakon što ga je policija zaustavila na putu iz atara  do kuće i izvela ga iz traktora. Zajedno sa ocem, koji je bio u drugom traktoru i vratio se kući malo ranije, Ivan se vraćao sa njive na kojoj je od ranog jutra obavljao poslove vezane za setvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog krimanala, uhapsili su dve osobe i zaplenili ukupno oko kilogram kokaina, oko 350 grama heroina, oko 10 kilograma spida, oko 45 kilograma marihuane, oko tri kilograma supstance MDMA, oko dva i po kilograma hašiša, više hiljada tableta ekstazi, oko 70 litara amfetaminskog ulja i oko 220 kilograma kofeina.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone