Kendal Džener kažnjena sa 90 hiljada dolara: Optužena za propast festivala!

kendal džener

Izvor: You Tube, print screen

Američki model Kendal Džener mora da plati 90.000 dolara zbog navodne malverzacije na društvenoj mreži, prenose svetski mediji.

Naime, ona je izgubila tužbu iz 2017. godine koja je protiv nje podneta zbog promovisanja festivala “Fyre” na Bahamima.

Prema navodima, protiv Dženerove i još nekih poznatih ličnosti, podnete su tužbe jer su promovisali festival, koji je prozvan najboljim festivalom koji se nikad nije dogodio.

Iako manekenki nije bilo baš najjasnije zbog čega je tužena, odnosno, kako ona može biti kriva za propast festivala, pristala je da se nagodi jer joj se nije “razvlačilo po sudovima”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Ken out of Ken”

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Navodno, manekenki sa 129 miliona pratitlaca na Instagramu plaćeno je 250.000 dolara za promociju propalog festivala. Kasnije je dobila još 25.000 dolara od Fyre Media Inc, firme organizatora festivala, za objavu na Instagramu koju je posle skandala izbrisala. U tužbi je optužuju da je zatajila svojim fanovima da je plaćena za promociju festivala i da ih nije obavestila da na njega neće ići jer je znala da postoje problemi.

Promovisao ga je i reper Dža Rul, koji se uključio u organizaciju. Nakon što su ga izreklamirale manekenke iz "Viktorijinih anđela", ulaznice su se prodavale kao lude, ali one koji su ih kupili na Bahamima je dočekao haos. Umesto u luksuznim kućicama, spavali su u šatorima, umesto delikatesa, dočekali su ih sendviči, a kad su se o svemu požalili na društvenim mrežama, dočekalo ih je sprdanje.

Kako navode svetski mediji za nju 90.000 dolara je prava sitnica pa je zati i pristala na nagodbu.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Snimak iz 2017. na kom Nada Đukić Blondi otvoreno priča o kupljenoj diplomi, ovih dana postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Marijana Fejtful, poznata pevačica i glumica primljena je u bolnicu, nakon što joj je ustanovljena upala pluća, a daljim testiranjem se pokazalo da je pozitivna na korona virus.

Jedna Rimljanka morala je da plati kaznu od 400 evra jer se zatekla na ulici usred karantina u celoj Italiji.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone